pavla_heyduková
27. března 2024

Představujeme naše kandidáty do krajských voleb: Pavla Heyduková

Na osmém místě kandidátky do podzimních krajských voleb je Pavla Heyduková, kterou můžete znát z Českých Budějovic.

kamil-podzimek
13. března 2024

Kamil Podzimek: Děti na ubytovnu nepatří!

Kamil Podzimek je na sedmém místě naší krajské kandidátky do voleb v letošním roce. Ve spolupráci s dalšími českobudějovickými Piráty – Pavlou Heydukovou a Janem Hoškem si pro vás připravil text o problematice dětí na ubytovnách.

bannery grafika23-ilustrační
12. března 2024

Hledáme dobrovolníky: Objednejte si zdarma pirátskou plachtu a podpořte nás!

Také v letošním roce budeme mít k dispozici bannery s našimi kandidáty, a to jak na jarní volby do Evropského parlamentu, tak na podzimní krajské volby.

2023_09_03_pirati_JCK_tisk_ZWLK-4617
14. února 2024

Zuzana Kudláčková: Chceme Budějce představit Evropě!

Na čtvrtém místě naší kandidátky do letošních krajských voleb je Zuzana Kudláčková. Znát ji můžete z Českých Budějovic, kde se po minulých komunálních volbách stala náměstkyní primátorky. Na starosti má životní prostředí, územní skupiny a především kulturu. A právě s ní se teď pojí velký projekt, který už nyní začíná měnit prostředí v krajském městě a jeho vrcholem bude rok 2028 – Evropské hlavní město kultury (EHMK).