Sloupec je víc než kandidát. Jak chcete hlasovat v Komunálních volbách?

4. října 2018
Sloupec je víc než kandidát. Jak chcete hlasovat v Komunálních volbách?

Jak chcete hlasovat v nadcházejících volbách? Volíte celou stranu, křížkujete jednotlivé kandidáty napříč stranami, nebo používáte oba způsoby současně?

V komunálních volbách v Českých Budějovicích máte až 45 jednotlivých hlasů a je na vás, koho podpoříte, my budeme rádi, když to budou právě Piráti.

A jak na to? Připravili jsme pro vás pár informací, které mohou vaše hlasování zpřehlednit. Na úvod - komunální volby jsou specifické. Jednotlivé strany se snaží nalákat zvučná jména bez ohledu na fakt, že někteří ze zvolených zástupců komunální politice vůbec nerozumí a následující čtyři roky pro ně budou dozajista velkým překvapením.

Váš hlas má největší váhu v případě, že křížkujete celou politickou stranu. Taková strana obdrží celý počet hlasů, tedy 45. Křížkovat můžete vždy pouze jednu stranu či sdružení, v opačném případě by byl váš hlas neplatný. Pokud zvolíte Piráty a navíc zaškrtnete například tři kandidáty jmenovitě z jiného politického uskupení, Piráti obdrží však už „jen“ 42 hlasů a zatržení kandidáti a jejich uskupení právě tři hlasy.

Věříme, že vás naše nasazení a volební program osloví a podpoříte nás v následujících komunálních volbách plným počtem hlasů. Za tuto projevenou důvěru s vámi budeme otevřeně a transparentně komunikovat naši práci při prosazování jednotlivých bodů a budeme naslouchat také vašim názorům a připomínkám, které jsou pro směřování města velmi důležité.

Děkujeme a těšíme se na vás u voleb!

null

Sdílení je aktem lásky

Další podobné články