Eurovolby 24.-25.5. 2019 - akce v JčK a jak se zapojit

30. dubna 2019
Eurovolby 24.-25.5. 2019 - akce v JčK a jak se zapojit

Milí Piráti a drazí příznivci, minulý rok jste vyvěšením pirátských plachet na ploty, okna a balkony velmi přispěli k úspěchu ve volbách.. Děkujeme. Bez Vaší pomoci se neobejdeme ani letos :) Oblíbené plachty jsou už pro Vás připraveny v našem Pirátském centru, Na Moráni 3, Praha 2.

Jsou jako vždy zcela zdarma, rozměrově 1x2m, můžete si vyzvednout i více kusů a zaslání je možné i poštou, tak se je nebojte objednat i na jih Čech. :)

Všechny informace, zobrazení plachet a detaily k objednání najdete zde:

OBJEDNÁVKA PIRÁTSKÉ PLACHTY

V našem Pirátském obchodě si můžete také objednat "Balíček aktivního voliče" nebo cokoliv dalšího :) . Odkazy zde: FB Pirátský obchod nebo www.piratskyobchod.cz

Podpořit nás můžete také v projektu Evropa potřebuje Piráty! na Startovači: www.startovac.cz

Ostatně, jak se zapojit do kampaně najdete na webu evropapotrebuje.cz

Chtěli byste pomoci na akcích, které v naše kraji chystáme? Budeme moc rádi! Pomůžete například: dobrovolnickou pomocí ve stáncích, v dětském koutku, roznosem letáků nebo novin a hlavně účastí a podporou :) . Kontaktovat nás můžete na klara.bidarova@pirati.cz nebo na tel: 770 199 948 .

Plánované akce:

Shrnutí všech těchto událostí je zde.

S předsedou Ivanem Bartošem, poslancem Lukášem Koláříkem, kandidáty Janou Koláříkovou, Lukášem Blažejem, Danem Leštinou a s mnoha dalšími se můžete potkat 11.5. na Piratefestu v Českých Budějovicích a samozřejmě i 12.5. na narozeninách Pirátů.

Sledujte Facebook Piráti - Jihočeský kraj, kam přidáváme veškeré info a akce v kraji: https://www.facebook.com/pirati.jck/

Děkujeme za podporu

Sdílení je aktem lásky

Další podobné články