Českobudějovičtí Piráti zahájili horkou fázi předvolební kampaně, představili priority a povolební strategii

6. září 2022
Českobudějovičtí Piráti zahájili horkou fázi předvolební kampaně, představili priority a povolební strategii

Českobudějovičtí Piráti zahájili horkou fázi kampaně a představili doposud nezveřejněnou povolební strategii. Současně se nyní budou každý den pohybovat v ulicích krajského města, aby do otevření volebních místností stihli oslovit co nejvíce voličů.

Povolební strategie určuje chování zvolených zastupitelů po volbách a jedná se o zásadní dokument, který Piráti obecně vnímají jako závazný. Občané Českých Budějovic tak předem ví, jak se budou noví zastupitelé zvolení za Českou pirátskou stranu chovat.

„Naše povolební strategie přímo určuje chování po volbách, tedy i to, že se sejde volební štáb a zvolí si vyjednávací tým pro sestavování případné koalice. Zároveň ale ve strategii říkáme voličům, že u nás nehrozí koaliční spolupráce s nedemokratickými stranami typu KSČM nebo SPD. Současně jsme ve strategii schválili i podmínku, že nebudeme spolupracovat v koalici s lidmi, kteří mají korupční minulost,“ uvedla jednička českobudějovické pirátské kandidátky Zuzana Kudláčková.

Počínaje 6. zářím budou pirátští kandidáti intenzivně komunikovat s občany jak v online prostoru, zejména na sociálních sítích, tak v ulicích města. Finální setkání proběhne ve čtvrtek 22. září 2022 od 13 hodin Na Sadech u sochy Adalberta Lanny.

Povolební strategie je ke stažení na webu – https://cb.pirati.cz/volby-2022/kandidatka/povolebni-strategie/

Českobudějovické Piráty můžete sledovat na Facebooku a na webu.

Sdílení je aktem lásky

Další podobné články