Českobudějovičtí Piráti schválili koaliční smlouvu, v pondělí proběhne ustavující zastupitelstvo

21. října 2022

Piráti v Českých Budějovicích dnes schválili koaliční smlouvu, na jejímž základě budou ve vedení Českých Budějovic. V pondělí ji zástupci Pirátů i ostatních koaličních stran podepíší a poté proběhne ustavující zastupitelstvo. Smlouva bude později veřejně k dispozici.

„Děkuji všem Pirátkám a Pirátům, že svým hlasováním vyjádřili souhlas s výsledkem vyjednávání. Programové priority obsažené v koaliční smlouvě a post náměstkyně pro kulturu, životní prostředí a územní skupiny nám umožní prosazovat řadu našich vizí z volebního programu a odvést pro České Budějovice maximum práce,“ uvedla Zuzana Kudláčková.

Jak jsme již informovali, v jedenáctičlenné radě tvořené ODS, Piráty, Společně pro Budějovice – Lidovci a TOP09 a Jihočechy 2012, bude Zuzana Kudláčková zastávat post náměstkyně primátorky a Svatomír Mlčoch post radního. Pirátský tým bude doplňovat zastupitel Martin Novotný.

O práci v českobudějovickém zastupitelstvu, ve výborech a komisích, budou Piráti i nadále informovat, sledovat je můžete na Facebooku a na webu.