ČEPICE - českobudějovické pirátské centrum

Nejbližší akce v čepici

16.11.2018 (16:00 - 19:00 hod)

Veřejná schůze Pirátů - Českobudějovicko

Zveme, členy, příznivce i širokou veřejnost na setkání s budějovickými Piráty. Zasedání je veřejné jako obvykle, všichni jsou srdečně zváni.

11.12.2018 (08:30 - 10:30 hod)

Maraton psaní dopisů

Maraton psaní dopisů je celosvětová kampaň Amnesty International, která se od roku 2010 tradičně pořádá od 10. prosince, tedy v Den lidských práv. Díky ručně psaným dopisům s výzvami vládám či úřadům příslušných zemí pomáháme nespravedlivě vězněným a utlačovaným obráncům lidských práv. Zapojte se i vy! Stačí přijít v úterý 11. prosince dopoledne do našeho/vašeho pirátského centra.

28.11.2018 (18:30 - 20:30 hod)

Přednáška KLDR živě: Mezi dvěma Kimy, Pirátské centrum Čepice

Málokomu se podaří pobývat v KLDR, aniž by vedle sebe měl všudypřítomného průvodce a byl neustále pod dohledem. Koreanistce Nině Špitálníkové se to povedlo v životě hned dvakrát. Jako jedna z mála se zúčastnila studijních pobytů na Kim Il-songově univerzitě za vlády obou posledních vládců - Kim Čong-ila a Kim Čong-una. Ve své přednášce představí studentský život v té nejuzavřenější zemi světa.

24.11.2018 (09:30 - 15:30 hod)

Volné hraní deskových her

Přijďte si před začátkem adventu zahrát do Pirátského centra Čepice deskové hry! Čaj a káva na zahřátí samozřejmě k dispozici, navíc pro ty nejmenší tu máme bednu plnou hraček. Těšíme se na vás.

17.11.2018 (00:00 - 24:00 hod)

Setkání s Piráty v Jihočeském kraji 17. listopadu

Piráti oslaví 17. listopad ve všech koutech ČR a zvou své členy, dobrovolníky i příznivce, aby tento den oslavili dohromady. Připomeneme si den před 29 lety, kdy se studenti a veřejnost nebáli zvednout proti komunistické diktatuře hlas. A o pár dní později zacinkali klíči a události se daly do pohybu.