ČEPICE - českobudějovické pirátské centrum

Nejbližší akce v čepici

28.11.2018 (18:30 - 20:30 hod)

Přednáška KLDR živě: Mezi dvěma Kimy, Pirátské centrum Čepice

Málokomu se podaří pobývat v KLDR, aniž by vedle sebe měl všudypřítomného průvodce a byl neustále pod dohledem. Koreanistce Nině Špitálníkové se to povedlo v životě hned dvakrát. Jako jedna z mála se zúčastnila studijních pobytů na Kim Il-songově univerzitě za vlády obou posledních vládců - Kim Čong-ila a Kim Čong-una. Ve své přednášce představí studentský život v té nejuzavřenější zemi světa.

24.11.2018 (09:30 - 15:30 hod)

Volné hraní deskových her

Přijďte si před začátkem adventu zahrát do Pirátského centra Čepice deskové hry! Čaj a káva na zahřátí samozřejmě k dispozici, navíc pro ty nejmenší tu máme bednu plnou hraček. Těšíme se na vás.

17.11.2018 (00:00 - 24:00 hod)

Setkání s Piráty v Jihočeském kraji 17. listopadu

Piráti oslaví 17. listopad ve všech koutech ČR a zvou své členy, dobrovolníky i příznivce, aby tento den oslavili dohromady. Připomeneme si den před 29 lety, kdy se studenti a veřejnost nebáli zvednout proti komunistické diktatuře hlas. A o pár dní později zacinkali klíči a události se daly do pohybu.

11.11.2018 (18:00 - 20:00 hod)

Pirátský komunální tým

Zveme, členy, příznivce i širokou veřejnost na setkání s naším komunálním týmem. Bude přítomen zastupitelský klub Pirátů a odpoví vám na vaše otázky. Podáme vám informace o vyjednáváních a našem pohledu na povolební situaci a novou radniční koalici. Těšíme se na vaše podněty a připomínky.

10.11.2018 (17:00 - 20:00 hod)

Čekání na sv. Martina - večeře, punč, vyprávění a pohoda

V Pirátskem centru si připravíme jednoduché menu, nebude chybět ani alko či nealko punč. Společně se najíme, popijeme, poklábosíme a kdoví - třeba letos přijede do Čepice s předstihem i svatý Martin. A jestli ne on, tak manželka našeho budoucího premiéra zcela určitě