DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ČLENY DOZORČÍCH RAD SE PŘIHLÁSILO 16 ZÁJEMCŮ

MUDr. Lukáš Mareš | |

Prosazujeme do kontrolních funkcí městských firem důvěryhodné osoby, odborníky.

Proto zastupitelský klub Pirátů vyhlásil tři výběrová řízení do dozorčích rad městských společností:

• Dopravní podnik města České Budějovice, a. s.
  • Správa domů s.r.o.
  • Lesy a rybníky města Českých Budějovic s.r.o.

Celkem se do výběrového řízení přihlásilo 16 uchazečů, z toho 7 do Dopravního podniku, 5 do Správy domů a nakonec 4 do Lesů a rybníků města Českých Budějovic. Přihlašování do všech výběrových řízení je již ukončeno.

Náš zastupitelský klub již vybral své favority, nyní probíhá online diskuze s kandidáty, které se může zúčastnit i široká veřejnost a následovat bude potvrzení vybraných kandidátů jednotlivých výběrových řízení na internetovém fóru Pirátské strany: https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?f=1026&t=44987

PIRÁTŠTÍ ZASTUPITELÉ MAJÍ VÝHRADY K ROZPOČTU NA PŘÍŠTÍ ROK

Přestože všichni zastupitelé Pirátské strany budou hlasovat pro nebo proti rozpočtu na příští rok dle svého vlastního rozhodnutí, jsou v rozpočtu města dvě podstatné rozpočtové položky, se kterými celý zastupitelský klub Pirátů vyjadřuje důrazný nesouhlas.

PIRÁTI JSOU OTEVŘENÍ I NA RADNICI

Transparentnost je pro Piráty vším. A že u nás nejde jen o prázdná slova, dokazuje i naše internetové fórum. Sledujte, čím se 6 našich zastupitelů na radnici zabývá, co řeší a co připravují.