Zuzana Kudláčková

Kandidátka Pirátů pro podzimní volby 2018 v Českých Budějovicích

Zuzana Kudláčková

Zuzana je kandidátka Pirátů pro podzimní volby, je členkou Pirátské strany v Českých Budějovicích, kde i žije. Vystudovala Střední Pedagogickou školu v Prachaticích, pracovala jako obchodní zástupce a pokladní. Po rodičovské dovolené se teď věnuje rozšiřování své kvalifikace v oboru chůva a účetní. Od května 2018 je předsedkyní místního sdružení Pirátů.

Proč jsem Pirátkou: „Pirátský program je v naprosté většině ve shodě s mým přesvědčením. Nicméně je jedna věc, která prostupuje vším, a která je naprosto zásadní pro moje pirátství. A to je lidství. Přesvědčení, že každý z nás je člověk. A co je stejně tak důležité, každý z nich je také člověk.

Každý zvolený zástupce občanů, ať už zastupitel nebo poslanec, je odpovědný občanům. A to nejen těm kteří ho zvolili, ale všem, jejichž životní podmínky ovlivňuje. Nemůže opomenout 50 000 lidí jen proto, že nechodí k volbám. Nemůže opomenout děti, protože nejsou slyšet, nemůže opomenout seniory, protože se nemohou tak silně bránit, nemůže opomenout rodiny, i když jim nezbývá čas na sledování lokální politiky. Politik prostě musí dbát na všechny lidi. Bez rozdílu pohlaví, věku, víry a sociálního postavení. Politik není soudcem, aby hodnotil, není spasitelem s výsadním posláním. Je služebníkem. Primátor není vůdcem, je starostou, který se stará. Každé rozhodnutí, které politik udělá, má reálné dopady na žijící bytosti. Nejsou to figurky na mapě města.

Nenechat se zaslepit mocí, nenechat se odtrhnout od reality svých lidí. To je nejtěžší úkol, který na každého v politice čeká.“

Zuzana Kudláčková podpis

Datum narození: 13. listopadu 1983

Rodinný stav: vdaná, dvě děti

Vzdělání: SPgš Prachatice