Adéla Kučerová

Kandidátka Pirátů pro podzimní volby 2018 v Českých Budějovicích

Adéla Kučerová

Adéla je členkou Strany zelených, narodila se v Jablonci nad Nisou, ale od dětství žije v Českých Budějovicích. Vystudovala Politologii a africká studia na na FF v Hradci Králové a germanistiku a nederlandistiku na FF UP v Olomouci. Studovala také často v zahraničí- v Nizozemí, Francii, Rakousku a Belgii. Téměř 10 let pracovala v mezinárodní zahraniční firmě v oblasti vzdělávání zaměstnanců a rozvoje organizace. Od roku 2012 působí ve vlastní neziskovce zaměřené na vzdělávání dětí a dospělých v přírodě. Provozuje dvě lesní mateřské školy a Svobodnou základní školu. Když má volno, ráda cestuje sama nebo s rodinou, cvičí jógu, hraje volejbal a rýpe se v zemi.

Proč kandiduji za Piráty: „Na Pirátské kandidátce zastupuji Zelené a těší mě, že jdeme do komunálních voleb společně stejně jako před 4 lety. Spojují nás témata, která vnímáme jako stěžejní pro lepší a bezstarostnější život v Budějovicích. Přejeme si Budějovice s transparentní radnicí, která vstřícně a lidsky komunikuje se svými občany, město, ve kterém není doprava každodenním utrpením, veřejný prostor, který má hlavu a patu včetně zeleného města, ve kterém se dobře dýchá, pohybuje a je příjemné pro život. Díky spojení Zelených a Pirátů věřím, že se nám to podaří!“

Adéla Kučerová podpis

Datum narození: 12. dubna 1982

Rodinný stav: svobodná, dvě děti

Vzdělání: Filozofická fakulta UP obor Německá a nizozemská filologie, Filozofická fakulta UHK obor Politologie a africká studia